Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Sportcentrum Dordrecht en PKC/SWKGroep zetten samenwerking voort

Sportcentrum Dordrecht en PKC/SWKGroep zetten samenwerking voort

Al meer dan 20 jaar werkt Sportcentrum Dordrecht samen met PKC/SWKGroep. Op zaterdag 10 juni tekenden beide partijen het contract, waardoor de samenwerking met nog eens 3 jaar wordt verlengd.


Sportcentrum Dordrecht is al jaren kledingsponsor en hét verkooppunt voor korfbalkleding, schoenen en materialen voor PKC en haar leden.

Sportcentrum Dordrecht is erg blij met en trots op de nieuwe verbintenis. Cees Jorissen: “Samenwerken is en blijft bijzonder, zeker in een tijd waarin heel veel veranderd. Je hebt geen zekerheid op verlenging. We zijn daarom erg blij dat PKC/SWKGroep opnieuw het contract verlengd”.

Bertjan Scheepbouwer, voorzitter van PKC/SKWGroep: “Naast SWKGroep en Vertom is Sportcentrum Dordrecht de derde belangrijke partij met wie wij de overeenkomst voor meerdere jaren hebben verlengd. Daar zijn we als club erg trots op. Onze samenwerking gaat primair over het kleding sponsorcontract, maar het is eigenlijk meer dan alleen de kleding. Het zorgt namelijk voor continuïteit, kwaliteit en stabiliteit. Iedereen bij PKC loopt in dezelfde kleding. Dat zet een beeld neer, we zijn een eenheid.”

Op 2 februari 1935 is PKC opgericht. Vanaf 1945 is PKC gaan groeien tot een vereniging van ruim 950 leden. Doordat het ledenaantal in de loop der jaren steeds verder is gestegen, kon PKC meer aandacht gaan besteden aan de kwaliteit van het spel, met als resultaat het hoogst haalbare niveau in Nederland.
iDEAL Visa MasterCard
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.