Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Samenwerking Sportcentrum Dordrecht en v.v. Drechtstreek

Samenwerking Sportcentrum Dordrecht en v.v. Drechtstreek

Op woensdag 14 juni tekenden Sportcentrum Dordrecht en v.v. Drechtstreek een samenwerkingsovereenkomst.

De samenwerkingsovereenkomst wordt aangegaan voor 6 jaar waarin Sportcentrum Dordrecht de leverancier wordt van de nieuwe kledinglijn. Daarnaast wordt Sportcentrum Dordrecht hét verkooppunt voor voetbalkleding, schoenen en materialen voor v.v. Drechtstreek leden. 

Sportcentrum Dordrecht is erg trots op de verbintenis. Cees Jorissen: “Wij zijn erg content om een club als v.v. Drechtstreek, die van importantie is voor de regio, te mogen kleden. Veel Drechtstreek leden, komen als klant bij ons in de winkel. Daarnaast zit het bestuur van Drechtstreek vol ambities. Dit past bij Sportcentrum Dordrecht”.

Jurian Duijzer, voorzitter van v.v. Drechtstreek: “Als bestuur vinden wij het belangrijk om door te ontwikkelen. Dit geldt voor alle lagen binnen onze vereniging, van de jeugd tot en met de vrijwilligers en van het bestuur tot en met de kleding van alle teams. Om in Engelse termen te spreken: wij willen ‘one step further’. Dit is de reden dat wij voor een nieuwe kledinglijn hebben gekozen. De keuze voor Sportcentrum Dordrecht is hier een logisch gevolg van. Sportcentrum Dordrecht heeft een enorme staat van dienst en kleedt onder andere een mooie grote club als PKC. Daarnaast staat Sportcentrum Dordrecht voor kwaliteit, snelheid, professionaliteit en ondernemerschap. Dit zijn kwaliteiten waar wij ons als v.v. Drechtstreek in herkennen. 

v.v. Drechtstreek
Een rood shirt met zwarte broek was het tenue waarin de eerste leden van v.v. Drechtstreek ( destijds v.v. Aviolanda) het veld betraden. Na de oprichting door werknemers van de Papendrechtse vliegtuigfabriek Aviolanda op 1 juli 1946, namen zij onder de naam v.v. Aviolanda deel aan het populaire zomeravondvoetbal voor bedrijven.
De vereniging was in die periode aangewezen op het huren van verschillende velden, voornamelijk in Dordrecht. In 1961 veranderde het clubtenue in de bekende blauw-witte combinatie - de kleuren van vliegtuigfabriek Aviolanda. In 1965 kreeg de vereniging een eigen veld met houten clubgebouw en twee kleedkamers op het terrein van de fabriek, op het Slobbengors in Papendrecht. Na de fusie in 1967 waarbij de vliegtuigindustrie Aviolanda opging in Fokker, werd de naam van de voetbalvereniging veranderd in Drechtstreek




iDEAL Visa MasterCard
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.