Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Keepershandschoenen van Elite Sport

Keepershandschoenen van Elite Sport

Jill Duijzer, keepster bij Feyenoord MO17 was onlangs bij Sportcentrum Dordrecht om haar door Elite Sport en Sportcentrum Dordrecht gesponsorde Keepershandschoenen op te komen halen.

Sportcentrum Dordrecht bestaat sinds 1979 en heeft twee fysieke sportwinkels in Dordrecht en een webshop. Op het gebied van sportschoenen, sportkleding, voetbalschoenen en hardloopschoenen, zijn wij dé toonaangevende sportspeciaalzaak voor de regio. In de sport is het belangrijk dat je met teleurstellingen om kunt gaan, dat je weer opstaat na het vallen, en dat je succes kunt delen.
Sportcentrum Dordrecht is je coach, je trainer en je zaakwaarnemer, Wij zorgen ervoor dat het voelt alsof je voetbalt op Champions League niveau, dat je op het Center Court met een love game wint, dat je altijd als eerste uit de startblokken vertrekt en als allereerste de finish haalt. Onze slogan is niet voor niets: We know the game!

ELITE SPORT is vanaf de dag van oprichting continu bezig met het verbeteren van de formule om de beste keepershandschoenen te maken. De zelf ontwikkelde latex van de handschoenen gecombineerd met de geweldige pasvorm en de zeer lange levensduur maken de keepershandschoenen van ELITE SPORT uniek, bijzonder en vooral fantastisch!
iDEAL Visa MasterCard
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.