Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

PKC naar zaalkorfbalfinale in Ziggo Dome tegen Fortuna

PKC naar zaalkorfbalfinale in Ziggo Dome tegen Fortuna

Na twee jaar afwezigheid is PKC/SWKGroep terug in de zaalkorfbalfinale. De Papendrechters ploeg plaatste zich voor de eindstrijd door ook het tweede duel met LDODK te winnen: 23-25. Tegenstander wordt volgende week zaterdag in de Ziggo Dome het Delftse Fortuna, dat regerend landskampioen TOP elimineerde na twee wedstrijden en vorig jaar PKC uit de finale hield.

,,We krijgen de kans op de ultieme revanche’', stelde PKC-speelster Suzanne Struik, die in Gorredijk een belangrijke invalbeurt had met twee treffers na de pauze.

LDODK en PKC maakten er een intens gevecht van, waarin de Friezen de eerste tik uitdeelden (4-0) en PKC daarna hard terugsloeg (7-10). Na een 15-15 ruststand bleven de bezoekers het koelst in een spannende slotfase. Trainer Daniël Hulzebosch van PKC wist een minuut voor tijd dat het finaleticket in de pocket was: ,,Het was vechten, maar het is gelukt. We zijn in vorm, mentaal sterk en willen het afmaken in de Ziggo Dome.’
(Brons: AD 6-4-2019)
iDEAL Visa MasterCard
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.