Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Samenwerking Sportcentrum Dordrecht en voetbalvereniging E.B.O.H.

Samenwerking Sportcentrum Dordrecht en voetbalvereniging E.B.O.H.

Op zaterdag 18 mei, voorafgaand aan de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, ondertekenden Sportcentrum Dordrecht en E.B.O.H. een samenwerkingsovereenkomst, die wordt aangegaan voor 6 jaar

Sportcentrum Dordrecht wordt de leverancier van de nieuwe, Macron, kledinglijn. Daarnaast wordt Sportcentrum Dordrecht hét verkooppunt voor voetbalkleding, schoenen en materialen voor de leden van E.B.O.H.

Sportcentrum Dordrecht is erg trots op de verbintenis. Danny Kraaijeveld, van Sportcentrum Dordrecht: “Wij zijn erg blij om een club als E.B.O.H., te mogen kleden. Veel E.B.O.H. leden, komen als klant bij ons in de winkel.” Hans Schoon, voorzitter van E.B.O.H tekende namens E.B.O.H. de overeenkomst.

De samenwerkingsovereenkomst werd getekend tijdens een middag die speciaal voor de sponsoren van E.B.O.H. was georganiseerd.

E.B.O.H. 
Voluit: “Eendracht Brengt Ons Hoger”, opgericht in 1921. In 2021 bestaat E.B.O.H. 100 jaar!EBOH is een naam die iedere echte Dordtenaar kent en onmiddellijk verbindt aan het voetbalverenigingsleven. Al zo lang actief en toch nog jong en springlevend! In de jaren 50 betaald voetbal. Met clubs als Feyenoord, DFC, Emma en Excelsior, Vitesse, etc. Voorheen een zondagvereniging en inmiddels spelend in de 2e klasse zaterdag.
De clubkleuren van E.B.O.H. zijn Zwart en Rood
iDEAL Visa MasterCard
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.