Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Sportcentrum Dordrecht en RKSV RCD (Racing Club Dordrecht) zetten samenwerking voort

Sportcentrum Dordrecht en RKSV RCD (Racing Club Dordrecht) zetten samenwerking voort

Sportcentrum Dordrecht (SCD) en RCD werken al vele jaren samen. Op 11 juli jl werd de samenwerkingsovereenkomst voor nog eens 4 jaar verlengd.

Sportcentrum Dordrecht is de kledingsponsor en het verkooppunt voor voetbalkleding, schoenen en materialen voor RKSV RCD en haar leden.

Sportcentrum Dordrecht is blij en trots op de vernieuwde verbintenis. Danny Kraaijeveld, bedrijfsleider van Sportcentrum Dordrecht: " RCD is een prachtige club met een consistent bestuur. Wij zijn blij dat we de overeenkomst kunnen verlengen met de teamwear-kleding Hummel en de ballen van Derbystar."

Louis Laros, voorzitter voetbaltechnische commissie van RCD: "Vanuit de vereniging en vanuit de samenwerking tot nu toe, hebben wij vertrouwen in de werkwijze van Sportcentrum Dordrecht. Daarnaast zijn Hummel en Derbystar kwalitatief perfecte merken, die goed aansluiten bij onze wensen".

RKSV RCD is een sportvereniging voor voetbal, tennis en biljart. De (thuis)kleuren van RCD zijn zwart, groen en wit.
iDEAL Visa MasterCard
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.