Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Burgemeester bezoekt Sportcentrum Dordrecht

Vrijdag 26 juni brachten burgemeester Wouter Kolff en wethouder van Sport, Marco Stam, van de gemeente Dordrecht een bezoek aan Sportcentrum Dordrecht.

Danny Kraaijeveld, Storemanager van Sportcentrum Dordrecht, gaf hen een rondleiding. Er werd uitvoerig stilgestaan, bij de hardloopanalyses die het Sportcentrum uitvoert en er werd uitleg gegeven over het teamwear bedrukkingsproces. Sportcentrum Dordrecht bestaat 40 jaar en is naast, sportspeciaalzaak, ook de leverancier van teamwear van vele voetbal-en korfbalverenigingen binnen de Drechtsteden.

Burgemeester Kolff: "Een prachtige sportwinkel die al 40 jaar onlosmakelijk met onze stad, regio en de sportclubs is verbonden"

Danny Kraaijeveld: ,,Als je al zo lang een sportspeciaalzaak bent, zoals wij zijn, dan ken je de klant. Families zijn opgegroeid met Sportcentrum Dordrecht. Wij hebben klanten in de zaak, die hier 40 jaar geleden kwamen en die hier nu met hun kleinkinderen komen. Wij hebben een band met onze klanten. We kennen hun verhaal, hun wens. We nemen ook de tijd voor onze klant. De hoofdletter S van Service, hebben wij hoog in het vaandel staan. Service gaat bij ons verder dan de deur voor je open houden of je een kop koffie aanbieden. Wij kennen onze klant en kennen de clubs waar ze voetballen of korfballen. Hierdoor weten wij precies welke schoen je nodig hebt of in welke teamwear je speelt.”

iDEAL Visa MasterCard
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.