Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Sportcentrum Dordrecht en A.S.W.H. verlengen contract

Op zaterdag 1 augustus 2020 (de dag waarop A.S.W.H. haar 91 jarig bestaan vierde) tekenden Sportcentrum Dordrecht en voetbalvereniging A.S.W.H een nieuwe overeenkomst, waardoor de succesvolle samenwerking weer wordt verlengd.

Sportcentrum Dordrecht en A.S.W.H. werken al een aantal jaar samen. Sportcentrum Dordrecht verzorgt onder andere de ballen voor A.S.W.H., daarnaast kunnen de leden van de voetbalvereniging uit Henrik Ido Ambacht voor al hun voetbalbenodigdheden, zoals voetbalschoenen en scheenbeschermers, terecht bij Sportcentrum Dordrecht. 

Sportcentrum Dordrecht is blij met het verlengen van de overeenkomst. Verkoop-en bedrukkingsspecialist Angelo van Wanrooij: “A.S.W.H. is een mooie voetbalclub. Wij zijn content om deze voetbalvereniging uit Hendrik Ido Ambacht te mogen blijven faciliteren”.
Ruud Verrijp, aanspreekpunt voor projecten binnen A.S.W.H.: “Sportcentrum Dordrecht heeft een enorme staat van dienst. Daarnaast staan zij voor kwaliteit, snelheid, professionaliteit en ondernemerschap. Dit zijn kwaliteiten waar wij ons als A.S.W.H. in herkennen.”
A.S.W.H.

ASWH is een bijna 1400 leden tellende, succesvolle voetbalclub uit Hendrik Ido Ambacht, spelend op het hoogste amateurniveau in Nederland, zijnde de Tweede Divisie.
iDEAL Visa MasterCard
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.