Winkelwagen
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Sporten

Sporten

7 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Adidas Boxing artikelen kopen bij Sportcentrum Dordrecht


Adidas Boxing werkt nauw samen met professionele atleten uit de vechtsportwereld om aan de behoefte van de topsporters te voldoen. Daarnaast maakt Adidas gebruik van een eigen lab om artikelen uitvoerig te testen voordat de producten de markt op gaan.

Adidas Vechtsport is hoofdsponsor van de grootste Vechtsportbond van Nederland, de W.F.C.A. Alle wedstrijden van deze bond worden gevochten met Adidas Vechtsport producten, de belangrijkste zijn de bokshandschoenen, MMA handschoenen. Daarnaast verzorgt Adidas ook de kleding van juryleden en scheidsrechters. De W.F.C.A. heeft meerdere vechtsportgala’s per week, waardoor Adidas Vechtsport altijd nadrukkelijk aanwezig is op de evenementen.
Adidas is ook sponsor van de Nederlandse Boksbond (NBB). De NBB is officieel erkend door NOC*NSF, waardoor Adidas tevens te zien is op de Olympische Spelen. Sinds 2015 is er een samenwerking ontstaan tussen beide partijen. Adidas voorziet hiermee de hele selectie boxing artikelen en accessoires.
iDEAL Visa MasterCard
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.