Kinderen

Kinderen

Kids sportkleding, sportschoenen en fashion kopen bij Sportcentrum Dordrecht

Bij Sportcentrum Dordrecht vind je een groot assortiment voor de allerkleinsten in onze webshop.  De kids sportshop bevat onder meer sportkleding, fashionkleding en sportschoenen voor kinderen, van onder andere: Adidas en Nike
Sportcentrum Dordrecht is je coach, trainer, supporter en zaakwaarnemer. Wij zorgen ervoor dat het voelt alsof je voetbalt op Champions League niveau, dat je op het Center Court met een love game wint, en dat je altijd als eerste uit de startblokken vertrekt.

Binnen de fanshop van Sportcentrum Dordrecht vind je een grote collectie trainingspakken en presentatiepakken, wedstrijd shirts, jacks, shorts en ballen van de grote Europese voetbalclubs. Ben jij fan van Manchester United, FC Barcelona, Ajax, Paris Saint Germain, Chelsea, Manchester City, Real Madrid, Juventus, Bayern Munchen, AC Milan of Olympique Marseille? In onze fanshop vind je het tenue van jouw favoriete club!

Bekijk alle sport artikelen voor kinderen in de kids webshop van Sportcentrum Dordrecht. Bij een bestelling vanaf €95,- betaal je geen bezorgkosten.


iDeal Mastercard Visa
Divide