Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.


Ruilen & Retourneren

Retourneren:
Het retourneren van je bestelling kan binnen 14 dagen vanaf de dag dat de bestelling is geleverd.
Stuur het artikel of de artikelen altijd goed verpakt terug (in de originele verpakking, netjes ingepakt. De prijs- en artikelkaartjes dienen nog aan de artikelen bevestigd te zijn).
Bij het terugsturen van het artikel(en) verzoeken wij je om altijd een kopie van de factuur toe te voegen.
Gedragen of beschadigde artikelen kunnen wij niet retour nemen. 

Retourneren kan via onder andere PostNL/DHL Stuur de artikelen dan gefrankeerd op naar:
Sportcentrum Dordrecht, Albertine Agnesstraat 35, 3314 LA  Dordrecht
De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant.
Gratis ruilen of retourneren van internet bestellingen is mogelijk bij één van onze filialen. Hierbij is het ook noodzakelijk om de retour bon volledig ingevuld en voorzien van de factuur mee te nemen naar de winkel.

Het totaalbedrag zullen we zo snel mogelijk, maar altijd binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst, terugstorten op je rekening. Wij streven ernaar om je retour binnen 3 werkdagen na ontvangst te verwerken. Je ontvangt een bevestiging per e-mail wanneer dit het geval is.

Verkeerde of beschadigde artikelen:
Helaas kan het voorkomen dat je verkeerde of beschadigde artikelen van ons ontvangt. In dit geval kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice via het e-mailadres webshop@sportcentrum-dordrecht.nl. Vervolgens ontvang je van ons gegevens om het artikel kosteloos te retourneren.

Ruilen:
Het omruilen van een artikel is mogelijk door op de retour bon aan te geven waarvoor je het betreffende artikel wilt ruilen. Dit kan zijn een andere maat of een ander artikel. Indien het artikel waarvoor je wilt ruilen goedkoper is zullen wij het resterende bedrag terugstorten op je rekening. Wanneer het artikel waarvoor je wilt ruilen duurder is, dan kunt u het artikel aan ons retour sturen en hierbij aangeven dat u het betaalde bedrag graag retour ontvangt.. Je kan in dat geval een nieuwe bestelling plaatsen voor het gewenste artikel. De kosten van de retourzending van de bestelling zijn voor rekening van de klant, de kosten van de nieuwe zending zijn voor rekening van Sportcentrum Dordrecht.

Herroepingsrecht:
Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jouw aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post,  of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen er voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.
Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.
De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.
Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.


iDEAL Visa MasterCard
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.