Winkelwagen
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Voetbal

Voetbal

453 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Adidas en Nike Voetbalschoenen en trainingspakken kopen bij Sportcentrum Dordrecht

Bij Sportcentrum Dordrecht vind je altijd de allernieuwste collectie voetbalschoenen. Het is van essentieel belang dat de voetbalschoen lekker zit en een goede pasvorm heeft. Belangrijk bij de keuze van je voetbalschoenen is het om te bepalen naar welk materiaal je voorkeur uit gaat. Gaat je voorkeur uit naar een soepele leren schoen? Of geef je de voorkeur aan een kunststof schoen die over het algemeen wat lichter, en eenvoudiger te onderhouden is. Daarnaast is het type ondergrond bepalend voor welke schoen te kiest.
De trend van de laatste jaren is dat veel clubs overstappen op kunstgras.
Bij Sportcentrum Dordrecht vind je altijd de laatste collectie voetbalschoenen van onder andere Adidas en Nike. 


Gezien de grote verschillen met gewoon gras adviseren we voetballers andere voetbalschoenen aan te schaffen voor het gebruik op kunstgras.

Waarom speciale kunstgras voetbalschoenen?
Op kunstgras heb je belang bij meer, en kortere, noppen. Deze samenstelling brengt je meer grip en zorgt er tevens voor dat je wendbaarder bent en minder snel ‘vast’ zult staan.  < Wij zorgen ervoor dat iedere pass goed aankomt, dat het voelt alsof je op Champions League niveau voetbalt. De juiste voetbalschoenen en voetbal outfit, scoor je bij Sportcentrum Dordrecht.
iDEAL Visa MasterCard
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.