Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Nieuws

Het einde en de ontknoping van voetbal- en korfbalseizoen 2023-2024 nadert

Het einde van het voetbal- en korfbalseizoen nadert en kan een mix van emoties met zich meebrengen. Voor sommigen was het een seizoen vol glorie en triomf, gevuld met onvergetelijke hoogtepunten. Voor anderen was het een uitdagend parcours, met obstakels en teleurstellingen. Bij Sportcentrum Dordrecht staan we altijd aan de zijlijn om onze sportclubs te ondersteunen en te faciliteren.
Het einde en de ontknoping van voetbal- en korfbalseizoen 2023-2024 nadert
Meer informatie

Sportcentrum Dordrecht en vv Heerjansdam verlengen samenwerking

Sportcentrum Dordrecht en voetbalvereniging Heerjansdam zijn verheugd de verlenging van hun samenwerking aan te kondigen. Als trouwe partner van vv Heerjansdam heeft Sportcentrum Dordrecht, in samenwerking met Hummel, het nieuwe contract onlangs ondertekend, waardoor de succesvolle samenwerking wordt voortgezet.
Sportcentrum Dordrecht en vv Heerjansdam verlengen samenwerking
Meer informatie

Macron: Work Hard, Play Harder

“Wij geloven in ons Italiaanse erfgoed en dat onze focus op innovatie en op maat gemaakt ontwerp ons onderscheidt van alle andere sportmerken wereldwijd. Alle Macron-producten worden bedacht, ontworpen en ontwikkeld op ons hoofdkantoor in Bologna. Ons werk wordt gedreven door toewijding aan ecologische duurzaamheid, sociale verantwoordelijkheid en optimaal kwaliteitsmanagement.”
Meer informatie

Sportcentrum Dordrecht en Playing for Success ontwerpen bijzonder shirt

Playing for Success is een naschools programma voor kinderen van 9 tot 14 jaar. Om sociaal-emotionele redenen loopt het op school, soms tijdelijk, minder lekker dan je verwacht. Er komt niet uit wat erin zit. Playing for Success draagt bij aan een betere motivatie en meer zelfvertrouwen
Meer informatie

Terugblik op 2021

Sportcentrum Dordrecht is 41 jaar toonaangevend op het gebied van functionele sportartikelen waaronder sportoutfits, voetbalschoenen, runningschoenen, wandelschoenen en teamwear. Niet alleen in de Drechtsteden, maar ook in andere delen van Nederland. 2021 is voor Sportcentrum Dordrecht een extreem druk jaar. Mede door de bekende pandemie beleeft de sportspeciaalzaak dat binnen het bedrijf als in een rollercoaster
Terugblik op 2021
Meer informatie

Korfbalstars en Sportcentrum Dordrecht gaan samenwerken

Vanaf dit seizoen, gaan Korfbalstars en Sportcentrum Dordrecht samenwerken. Sportcentrum Dordrecht verzorgt vanaf nu de teamkleding van Korfbalstars.
Meer informatie

Sportcentrum Dordrecht en ASWH verlengen samenwerking.

Sportcentrum Dordrecht en ASWH uit Hendrik Ido Ambacht werken al geruime tijd samen. Onlangs werd deze samenwerking verlengd.
Meer informatie

Nieuw tenue vv Peursum ontwikkeld

Sportcentrum Dordrecht is sinds begin 2021 de kledingsponsor en tevens het verkooppunt voor voetbalkleding, schoenen en materialen voor v.v. Peursum en haar leden.
Nieuw tenue vv Peursum ontwikkeld
Meer informatie

Sportcentrum Dordrecht en Sporting Delta verlengen samenwerking

Sportcentrum Dordrecht en Sporting Delta werken al decennia samen. Onlangs werd de samenwerking met nog eens 6 jaar verlengd.
Meer informatie

Sportcentrum Dordrecht en vv Hardinxveld tekenen samenwerkingsovereenkomst van 3 jaar

Op 18 februari tekenden Sportcentrum Dordrecht en vv Hardinxveld een samenwerkingsovereenkomst van 3 jaar Sportcentrum Dordrecht wordt hiermee kledingsponsor en hét verkooppunt voor voetbalkleding, schoenen en materialen voor vv Hardinxveld en haar leden.
Meer informatie
iDEAL Visa MasterCard
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.