Nieuws

Nieuwe Derbystar Eredivisie Bal

De voetbal waarmee komend seizoen de eredivisiewedstrijden worden afgewerkt, werd op woensdag 18 april onthuld in het stadion van PEC Zwolle. De bal is ontworpen door Johnny de Mol, zwager van PEC-coach John van ’t Schip, en een groep kinderen.
Meer informatie

Sportcentrum Dordrecht meets Adidas & Puma

Sportcentrum Dordrecht gaat een aantal keer per jaar op inkoop bij haar leveranciers. Via deze link een korte impressie van het bezoek wat wij brachten aan Adidas in Leusden... en een sneak peak van Puma!
Meer informatie

Re-Launch Adidas Predator

Adidas Predator is een serie voetbalschoenen die door de Duitse sportkledingfabrikanten Adidas zijn ontwikkeld op basis van een prototype van de voormalige Australische voetballer Craig Johnston. Het gemeenschappelijke kenmerk van het Predator-assortiment is de aanwezigheid van rubberen schubben op de bovenkant van de schoen, ontworpen om de wrijving tussen de schoen en de bal te vergroten.
Meer informatie

BeeldmerkHET maakt plaatje van Deuren vv Dubbeldam

Sportcentrum Dordrecht, DEPA Glas, Remco van Ham metselaar en VACcoach.nl hebben de deuren van commissiekamer en kleekamerdeuren gesponsored.
Meer informatie

Sportcentrum Dordrecht: Spelbepaler en aanvoerder

Sportcentrum Dordrecht, al een kleine vier decennia toonaangevend op het gebied van sportoutfits en teamwear in Dordrecht maar ook met een klantenkring buiten de stad, beleeft deze periode topdrukte. De start van de diverse competities zorgt voor een hausse in de verkoop van sportkleding en –schoenen.
Meer informatie

Reviews van onze klanten

Bij Sportcentrum Dordrecht werken we vanuit ons hart en werken we met passie voor de zaak. We staan voor wie we zijn en wat we doen
Meer informatie

Bespannen van Tennisrackets

Tennis begint bij een goed bespannen racket.
Meer informatie

Antibacteriele Tubes

Behandeling van irritatie door het dragen van scheenbeschermers Het komt veelvuldig voor, dat spelers last hebben van irritatie aan hun scheenbeen na het dragen van scheenbeschermers. De huid onder de scheenbeschermer is geïrriteerd en rood van kleur.
Meer informatie

Competitie- en bekerindeling binnenkort bekend

Competitie- en bekerindeling binnenkort bekend
Meer informatie
iDeal Mastercard Visa
Divide