Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Winkels

Sportcentrum Dordrecht heeft twee fysieke sportwinkels in Dordrecht en een webshop. Eind 1979 hebben wij ons aan de  Albertine Agnesstraat 35 gevestigd. Naast,  met name sport functionele kleding, schoenen en accessoires, is in deze vestiging een podoloog aanwezig voor het maken van de juiste loopanalyse. Hiervoor hebben wij een 18 meter lange running baan. Op deze manier kunnen wij de beste running schoen bij je aanmeten. Daarnaast verzorgen wij vanuit deze vestiging  clubkleding voor diverse sportverenigingen. Mochten verenigingen nieuwe clubkleding nodig hebben dan  kunnen wij de kleding en tassen eigenhandig bedrukken.

In augustus 2010 hebben wij onze tweede vestiging geopend, Deze vind je in het centrum van Dordrecht, aan de Vriesestraat 17-21. Deze vestiging  onderscheidt  zich van de standaard reguliere sportzaken, omdat  wij hier, naast de standaard sportartikelen voor de actieve sporters,  een groot assortiment lifestyle producten en sport fashion van vooraanstaande merken zoals  Anthony Morato en EA7 verkopen. Daarnaast vind je hier altijd de allernieuwste collectie  sneakers van onder andere  Nike.

Sportcentrum Dordrecht is je coach, je trainer en je zaakwaarnemer, Wij zorgen ervoor dat het voelt alsof je voetbalt op Champions League niveau, dat je op het Center Court met een love game wint, dat je altijd als eerste uit de startblokken vertrekt en als allereerste de finish haalt. Onze slogan is niet voor niets: We know the game!

Binnen beide vestigingen vind je altijd de nieuwste collectie voetbalschoenen. Daarnaast vallen beide vestigingen niet voor niets onder de specialistengroep bij  toonaangevende sportmerken, zoals Adidas en Nike.

Breng je een bezoek aan één van onze vestigingen, dan staat ons goed opgeleide en enthousiaste team graag voor je klaar! 

Vestiging Albertine Agnesstraat

Vestiging Albertine Agnesstraat

Albertine Agnesstraat 35
3314LA
Dordrecht
Meer informatie
Vestiging Vriesestraat

Vestiging Vriesestraat

Vriesestraat 17-21
3311NN
Dordrecht
Meer informatie
iDEAL Visa MasterCard
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.