Winkelwagen
Menu
Filters

Geselecteerde filters

  • Macron
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Macron

26 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Geselecteerde filters

  • Macron

Macron Teamwear, Marcron Sportkleding, Macron Sport, Macron Teamkleding, Macron Clubkleding


Macron is een Italiaans sportkleding merk en behoort t tot de topmerken op het gebied van sportkleding en is kledingsponsor van vele grote clubs binnen Europa. onder andere Sporting Lissabon , Club Brugge en Lazio Roma.

In Nederland is Macron o.a. kledingsponsor van  eredivisie voetbalclub Vitesse en Basketbalvereniging Donar. Ben je op zoek naar kleding voor je club of team? Sportcentrum Dordrecht heeft zich gespecialiseerd in het leveren, verzorgen en bedrukken van  sportkleding en tassen van club en teamkleding.Naast de standaard Macron Collectie, ontwikkelt, ontwerpt, produceert en levert Macron sportkleding voor teams, clubs, bedrijven en events. Jouw wensen worden door het Macron custom team omgezet in functionele en mooie sportkleding.

Wij begeleiden samen met jou van begin tot het eind het design, de maatvoering, de productie en de verzending van de custom teamwear.

Macron is een Europees toonaangevend bedrijf zowel in de productie als in verkoop van sportkleding, Macron Teamwear kan verdeelt worden in 4 takken:
teamkleding
- sportkleding en accessoires voor teamsporten (voetbal, rugby, basketbal, volleybal, honkbal, handbal, zaalvoetbal, hardlopen)
merchandising
- officiële sets, en accessoires voor de supporters van Macron clubs ;
running & fitness
- technische kleding voor individuele hardlopers en voor trainingssessies in de sportschool;
sportieve vrijetijd
 - op sport geïnspireerde kleding voor vrije tijd,iDEAL Visa MasterCard
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.