Winkelwagen
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Wandelen

Wandelen

35 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters
Meindl
Meindl 5174 matrei
€ 289,99

Alles voor wat je nodig hebt om te wandelen koop je bij Sportcentrum Dordrecht

Wandelen is goed voor alles. Je hart, bloedvaten, bloeddruk, cholesterol, botten en spieren, gewicht en geheugen, ze gaan er allemaal op vooruit. En niet te vergeten: je humeur wordt er beter van. En dat allemaal door heel simpel elke dag minstens een half uur te lopen.

Vanuit onze visie, waarin wij een gerenommeerde sportspeciaalzaak zijn, vinden wij het niet verantwoord om loopschoenen aan te schaffen zonder een gangbeeld analyse. Daarom bieden wij, onze klanten, kosteloos, een loopanalyse aan. Loopstijl, intensiteit, lichaamsgewicht, belastbaarheid en ondergrond bepalen welke hardloopschoen geschikt is.

Met een loopanalyse kan je de loopcyclus bepalen en hierdoor welke hardloopschoenen voor jou geschikt zijn.
De loopcyclus is de wijze waarop je beweegt tijdens het hardlopen. Deze bewegingen bestaan primair uit een aantal fases welke samen de loopcyclus vormen. Deze cyclus bestaat uit twee fasen:

Een volledige loopcyclus begint wanneer een voet contact maakt met de grond en eindigt wanneer dezelfde voet opnieuw contact maakt met de grond. Met een voet- en loopanalyse kan bepaald worden wat voor jou de juiste schoen is.
De juiste wandelschoenen,koop je bij Sportcentrum Dordrecht, wij lopen  graag met je mee!
iDEAL Visa MasterCard
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.