Winkelwagen
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Korfbalkleding

13 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Korfbalkleding kopen bij Sportcentrum Dordrecht


Korfbal is een van oorsprong Nederlandse sport, in 1902 bedacht door de Amsterdamse onderwijzer Nico Broekhuysen. Het spel is gebaseerd op het Zweedse ringboll, waarmee Broekhuysen in het Zweedse plaatsje Nääs in 1902 in aanraking kwam. Korfbal kenmerkt zich door het feit dat het een van de weinige teamsporten is die niet is voorbehouden aan dames en heren apart: korfbal wordt van oudsher gemengd gespeeld (maar kent daarnaast ook een damescompetitie). Sportcentrum Dordrecht heeft zich gespecialiseerd in het leveren van korfbaltenues. outfits en accessoires. Je korfbal outfit scoor je bij Sportcentrum Dordrecht. 
In de korfbal webshop van Sportcentrum Dordrecht vind je onder andere korfbal outfits van: Adidas, Nike, Asics, Mikasa, Mizuno.

Voor meer informatie over deze sport verwijzen we je graag naar de website van de KNKV, Koninklijke Nederlandse Korfbalverbond.


iDEAL Visa MasterCard
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.