Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Betaling

Bij Sportcentrum-Dordrecht.nl kan je betalen via iDEAL internetbankieren of Creditcard. 

iDEAL
Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen via internetbankieren. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, ING/Postbank, Rabobank, Friesland Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, Knab of SNS (Regio)Bank dan kan je met iDEAL betalen. Afrekenen is dan snel en gemakkelijk mogelijk in de vertrouwde betaalomgeving van uw eigen bank.

Creditcard
Bij Sportcentrum-Dordrecht.nl is het ook mogelijk om te betalen via Mastercard of Visa.
Deze betalingen worden via een beveiligde verbinding uitgevoerd waardoor de gegevens beveiligd zijn tegen toegang van derden.
Voor het betalen via creditcard worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Alle betalingen worden uitgevoerd in samenwerking met onze betalingsprovider Ingenico

Hulp nodig bij bestellen? Of weet je de juiste maat niet? Neem dan contact met ons op via de klantenservice, webshop@sportcentrum-dordrecht.nl,  of bel ons op: 078-6136181. We helpen graag!


iDEAL Visa MasterCard
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.