Winkelwagen
Menu
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Korfbal

Korfbal

82 Producten
Aantal per pagina
Sorteer op
Filters
Filters

Je korfbal outfit koop je bij Sportcentrum Dordrecht


Welkom bij sportcentrum-dordrecht.nl, het adres voor al je korfbalschoenen, korfballen en korfbalkleding.

Om als korfballer optimaal te kunnen presteren is het van belang dat alle omstandigheden dit mogelijk maken. Korfbalschoenen zijn hiervoor van groot belang, of je nu voor je plezier korfbalt of op topniveau actief bent.

In onze korfbalshop vind je voor iedere korfballer de best passende korfbalschoenen voor alle ondergronden. Behalve presteren is het van belang dat je veilig en blessurevrij kunt korfballen.

De korfbalschoenen in de collectie van Sportcentrum Dordrecht zijn speciaal ontwikkeld voor korfballers en zijn daarom dus ook afgestemd op de speciale bewegingen en looppatronen van korfballers.

In onze webshop zijn voor iedere ondergrond de beste korfbalschoenen verkrijgbaar.

Je kunt altijd het juiste model korfbalschoen vinden, voor kunstgras en in indoor. Naast Mizuno Korfbalschoenen, verkopen wij ook korfbalschoenen van o.a. Asics. Ook voor korfbalkleding kan te terecht bij ons. Zo hebben wij o.a. de korfbalrokken van VSport in onze collectie. Voor het beste advies op het gebied van je korfbaluitrusting, kan je het best bij ons langs komen in onze vestiging aan de Albertine Agnesstraat. Bestel je jouw korfbal outfit liever online, dan kan dat ook. Vanaf 95,- wordt je outfit gratis thuis bezorgd

iDEAL Visa MasterCard
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.