Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Antibacteriele Tubes

Antibacteriele Tubes

Behandeling van irritatie door het dragen van scheenbeschermers Het komt veelvuldig voor, dat spelers last hebben van irritatie aan hun scheenbeen na het dragen van scheenbeschermers. De huid onder de scheenbeschermer is geïrriteerd en rood van kleur.

 Het is belangrijk om na het douchen de schenen goed af te drogen en in te smeren met vette zalf. Hierdoor zal de huid sneller herstellen. Doe je dat niet, dan kan er op termijn eczeem ontstaan. 

Het onderhoud van scheenbeschermers
Het is belangrijk om scheenbeschermer goed schoon te maken na gebruik. Sommige modellen kun je gewoon meenemen onder de douche en goed uitspoelen met zeep. Van andere modellen is het mogelijk om de hoes apart te wassen. 

Het voorkomen van irritatie door het dragen van scheenbeschermers
Antibacteriële tubes voor onder de scheenbeschermer zijn de oplossing om irritatie of eczeem aan het scheenbeen te voorkomen. De Shine Tubes hebben een antibacteriële behandeling ondergaan, waardoor huidirritatie wordt voorkomen. Daarnaast houden de tubes de spieren in de kuit warm.


iDEAL Visa MasterCard
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.