Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Sportcentrum Dordrecht en v.v. Wieldrecht zetten samenwerking voort

Sportcentrum Dordrecht en v.v. Wieldrecht zetten samenwerking voort

Al meer dan 15 jaar werkt Sportcentrum Dordrecht samen met v.v. Wieldrecht. Op vrijdag 13 juli, tekenden beide partijen het contract, waardoor de samenwerking met nog eens 3 jaar wordt verlengd.

Sportcentrum Dordrecht is al jaren kledingsponsor en hét verkooppunt voor voetbalkleding, schoenen en materialen voor v.v. Wieldrecht en haar leden.

Sportcentrum Dordrecht is erg blij met en trots op de nieuwe verbintenis. Danny Kraaijeveld, bedrijfsleider bij Sportcentrum Dordrecht: “Sportcentrum Dordrecht en Macron teamwear bedanken v.v. Wieldrecht voor het vertrouwen inzake de verlengde overeenkomst”.

Ook Henk de Kleijn, voorzitter v.v. Wieldrecht is verheugd met de nieuwe overeenkomst: “Voor v.v. Wieldrecht is service, snelle levering, kwalitatieve producten, persoonlijk contact, gekoppeld aan een marktconforme prijs belangrijk. Dat vinden wij terug in onze samenwerking met Sportcentrum Dordrecht”

Sportcentrum Dordrecht levert vanuit eigen organisatie al dan niet gepersonaliseerde teamwear uit aan o.a. sportverenigingen.
iDEAL Visa MasterCard
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.