Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Korfbal Buitenseizoen staat voor de deur

Korfbal Buitenseizoen staat voor de deur

Binnenkort start het korfbal outdoor seizoen, Daarom stellen wij graag een aantal nieuwe korfbalschoenen aan je voor.

De WAVE DOMINANT MID is in AW18 toegevoegd aan de collectie voor het korfbal buitenseizoen. Voor outdoor korfballers die op zoek zijn naar een MID model met comfort en kleine noppen is de Wave Dominant MID de beste keuze. Deze modieuze schoen is uitermate goed geschikt om te korfballen op kunstgras

Het model heeft een slijtvaste zool met kleine noppen, waarbij rekening is gehouden met het deel wat de grond het meeste raakt, de voorvoet. In de zool is daarnaast een L-vorm verwerkt wat zorgt voor maximale grip. Optimale stabiliteit, duurzaamheid en comfort komen voort uit de bootie constructie en het 3-laags bovenwerk. De tussenzool heeft een hielbescherming, wat de korfballer een zachtere demping geeft.

Voor de korfballers die ook in het buitenseizoen actief zijn heeft Mizuno de FRANCHISE 9 MID in de collectie. Deze stabiele, maar toch dynamische en comfortabele schoen is uitermate goed geschikt voor kunstgras en natuurlijk gras.

Een dynamische lichtgewicht schoen met 9-Spike buitenzool, wat zorgt voor superieure grip en comfort. Extra comfort wordt verkregen door de tussenzool, die werkt is over de gehele lengte van deze korfbalschoen. Voor de competitieve speler draagt de toplaag bij voor extra comfort en duurzaamheid.

Voor de korfbalspeler die ook in buitenseizoen actief is, is de WAVE GAIA de juiste keuze. Deze kleurrijke lage performance schoen biedt demping en stabiliteit om optimaal te kunnen presteren op het veld. Meer grip komt door de noppen aan de voorkant van de schoen.

De hierboven beschreven korfbalschoenen vind je bij Sportcentrum Dordrecht. Onze adviseurs staan voor je klaar om je te voorzien van het juiste advies. 

iDEAL Visa MasterCard
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.