Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

PKC/Vertom verlengt sponsorcontract Sportcentrum Dordrecht

PKC/Vertom verlengt sponsorcontract Sportcentrum Dordrecht

Ruim 23 jaar werkt PKC/Vertom samen met Sportcentrum Dordrecht. Gisteren tekenden beide partijen het contract waarmee de samenwerking met maar liefst 6 jaar wordt verlengd.


Sportcentrum Dordrecht is kledingsponsor van PKC/Vertom en ook hét verkooppunt voor korfbalkleding, schoenen en materialen voor PKC en haar leden.

Reactie Robert de Jong: Bijzonder om in deze tijd zo’n grote sponsor aan ons te binden. Iedereen dezelfde kleding. Fijne samenwerking. 
Cees Jorissen, van Sportcentrum Dordrecht: “Wij zijn erg content om een club als PKC/Vertom, die van importantie voor zowel binnen als buiten de regio, te mogen kleden. Veel PKC leden, komen als klant bij ons in de winkel. Daarnaast zit het bestuur van PKC vol ambities. Dit past bij Sportcentrum Dordrecht”.


Sportcentrum Dordrecht heeft al ruim 40 jaar een winkel in Dordrecht en heeft daarnaast ook een webshop. Op de website is een speciaal portal voor leden van PKC/Vertom, waar online kleding besteld kan worden.
iDEAL Visa MasterCard
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.