Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Op 6 februari tekenden Sportcentrum Dordrecht, Hummel en v.v. Peursum een samenwerkingsovereenkomst van 6 jaar

Sportcentrum Dordrecht wordt hiermee kledingsponsor en hét verkooppunt voor voetbalkleding, schoenen en materialen voor v.v. Peursum en haar leden.

Sportcentrum Dordrecht is erg blij met en trots op deze nieuwe verbintenis. Danny Kraaijeveld, manager teamwear bij Sportcentrum Dordrecht: “v.v. Peursum is een mooie vereniging. Wij zijn dan ook zeer trots en blij, dat wij deze vereniging mogen toevoegen aan onze portefeuille. Wij kijken enorm uit naar de verdere samenwerking.”

Douwe Homma, sales representative Deventrade (Hummel). “Peursum is voor Hummel een bekende vereniging. We zijn content, dat we vanuit Deventrade in samenwerking met Sportcentrum Dordrecht, deze mooie club uit Giessenburg blijven kleden”.
Ook Sander van Beuzekom, voorzitter van v.v. Peursum, is blij met de samenwerkingsovereenkomst: v.v. Peursum bestaat dit jaar 90 jaar. Wij verheugen ons op de samenwerking met Sportcentrum Dordrecht, die al vele jaren een enorme staat van dienst heeft opgebouwd op het gebied van teamwear”.
 
De Giessen-Nieuwkerse voetbalvereniging P.V.V. is opgericht op 1 augustus 1931. In de jaren vijftig werd de naam gewijzigd in voetbalvereniging Peursum of afgekort v.v.Peursum. De naam Peursum is ontleend aan het dorp Peursum waar het eerste weiland, want veld kon je het eigenlijk niet noemen, in gebruik werd genomen.
 
v.v. Peursum, speelt in een geheel rood Hummel tenue en hebben dan ook de bijnaam: Roodhemden. V.v. Peursum speelt 4de klasse.



iDEAL Visa MasterCard
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.