Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Al meer dan 18 jaar werkt Sportcentrum Dordrecht samen met v.v. Wieldrecht

Op 5 februari, tekenden beide partijen het contract, waardoor de samenwerking met nog eens 6 jaar wordt verlengd.

Sportcentrum Dordrecht is al jaren de vaste kledingsponsor en hét verkooppunt voor voetbalkleding, schoenen en materialen voor v.v. Wieldrecht en haar leden.

Sportcentrum Dordrecht is erg blij met en trots op de nieuwe verbintenis. Danny Kraaijeveld, manager teamwear bij Sportcentrum Dordrecht: “v.v. Wieldrecht is een prachtige club met een rijke historie. Sportcentrum Dordrecht en Macron teamwear bedanken v.v. Wieldrecht voor het vertrouwen wat zij wederom in ons hebben uitgesproken. Wij kijken enorm uit naar de verdere samenwerking.”

Ook Henk de Kleijn, voorzitter v.v. Wieldrecht is verheugd met de nieuwe overeenkomst: “Sportcentrum Dordrecht heeft een enorme staat van dienst. Al vele jaren, verzorgen zij, de teamwear van v.v. Wieldrecht naar onze volle tevredenheid. Daarnaast staan zij voor kwaliteit, snelheid, professionaliteit en ondernemerschap. Dit zijn kwaliteiten waar wij ons als v.v. Wieldrecht in herkennen.”

v.v. Wieldrecht, die op 15 juli 1947 is opgericht onder de naam VIOS, werd opgericht in het buurtschap Wieldrecht. De vereniging telt op dit moment ruim 750 leden en speelt in het seizoen 2020-2021 2de klasse. Het Macron tenue van v.v. Wieldrecht is wit-zwart.
iDEAL Visa MasterCard
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.