Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Sportcentrum Dordrecht en S.v. Noordeloos werken de aankomende 6,5 jaar samen

Op 6 februari tekenden Sportcentrum Dordrecht en S.v. Noordeloos een samenwerkingsovereenkomst van 6,5 jaar

Sportcentrum Dordrecht wordt hiermee kledingsponsor en hét verkooppunt voor voetbalkleding, schoenen en materialen voor S.v. Noordeloos en haar leden.

Sportcentrum Dordrecht is erg blij met en trots op deze nieuwe verbintenis. Danny Kraaijeveld, manager teamwear bij Sportcentrum Dordrecht: “S.v. Noordeloos is een mooie vereniging met een lange geschiedenis. Wij zijn dan ook zeer trots en blij, dat wij deze vereniging mogen toevoegen aan onze portefeuille. Wij kijken enorm uit naar deze samenwerking.”


Ook Koen den Hartog, bestuurslid sponsorcommissie van S.v. Noordeloos, is blij met de samenwerkingsovereenkomst: “Wij verheugen ons op de samenwerking met Sportcentrum Dordrecht, die al vele jaren een enorme staat van dienst heeft opgebouwd op het gebied van teamwear. Sportcentrum Dordrecht staat voor kwaliteit en professionaliteit, kenmerken die bij onze club passen”.

Sportvereniging Noordeloos is op 6 juli 1945 opgericht in Noordeloos. De tenuekleur is groen/zwart. Noordeloos speelt 4de klasse.
iDEAL Visa MasterCard
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.