Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Sportcentrum Dordrecht en ASWH verlengen samenwerking.

Sportcentrum Dordrecht en ASWH uit Hendrik Ido Ambacht werken al geruime tijd samen. Onlangs werd deze samenwerking verlengd.

Sportcentrum Dordrecht is blij met en trots op de nieuwe verbintenis. Cees Jorissen, Sportcentrum Dordrecht: “ Wij zijn als Sportcentrum Dordrecht zeer verheugd de bestaande samenwerking te kunnen continueren en verlengen. ASWH is een professionele organisatie, waar wij graag bij aansluiten”.

Ruud Verrijp, ASWH: “Wij zijn zeer content met het voortzetten van de samenwerking met Sportcentrum Dordrecht. De samenwerking zorgt voor continuïteit en stabiliteit. Kenmerken die belangrijk zijn voor onze vereniging”.
ASWH is een voetbalclub uit Hendrik Ido Ambacht. De club is opgericht door vijf vrienden, op 1 augustus 1929 en speelt in de Tweede divisie. In 2005 is ASWH kampioen geworden in de Hoofdklasse A, om later ook de zaterdagtitel en landstitel voor zich op te eisen.
iDEAL Visa MasterCard
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.