Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Korfbalstars en Sportcentrum Dordrecht gaan samenwerken

Vanaf dit seizoen, gaan Korfbalstars en Sportcentrum Dordrecht samenwerken. Sportcentrum Dordrecht verzorgt vanaf nu de teamkleding van Korfbalstars.

Sportcentrum Dordrecht bestaat ruim 40 jaar en heeft naast een sportspeciaalzaak in Dordrecht. Daarnaast kleedt Sportcentrum Dordrecht vele voetbal- en korfbalverenigingen zowel binnen als buiten de Drechtsteden. Ook voor regerend korfbalkampioen PKC/Vertom verzorgt Sportcentrum Dordrecht de teamkleding.
Andre Kuipers van Korfbalstars: “De passie voor sport en van korfbal in het bijzonder, bracht ons bij elkaar. Het eerste event, afgelopen zomer, liepen onze Stars in de kleding die door Sportcentrum Dordrecht werd verzorgt. Wij kijken uit naar het nieuwe seizoen, waarin iedereen weer kan genieten van deze mooie sport”.
Cees Jorissen, Sportcentrum Dordrecht: “Korfbalstars is een prachtig initiatief. Wij kijken uit naar deze mooie samenwerking”.

Kwalitatief goede kleding, is makkelijk te regelen. Sportcentrum Dordrecht maakt het verschil in hun uitmuntende service en met een team die weet waarover ze het hebben. De klant en de vraag van de klant staat altijd centraal.
iDEAL Visa MasterCard
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.