Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Sportcentrum Dordrecht en Playing for Success ontwerpen bijzonder shirt

Playing for Success is een naschools programma voor kinderen van 9 tot 14 jaar. Om sociaal-emotionele redenen loopt het op school, soms tijdelijk, minder lekker dan je verwacht. Er komt niet uit wat erin zit. Playing for Success draagt bij aan een betere motivatie en meer zelfvertrouwen

Hierdoor worden de schoolprestaties beter. 12 weken met succeservaringen, complimenten, individuele aandacht en een aangepast programma met de individuele hulpvraag.


Centrummanager van Playing for Success Robin van Musscher heeft de speciaal voor Playing for Success ontworpen shirts in ontvangst genomen. De sportshirts van Macron zijn door Sportcentrum Dordrecht voorzien van een prachtige sublimatie print.

Robin van Musscher (Playing for Success Dordrecht);
"Voor ons eerstvolgende event waarbij ook kinderen uit Oekraïne deelnemen, waren wij op zoek naar een speciaal shirt. Samen met Sportcentrum Dordrecht zijn wij hierin geslaagd. Een geweldig resultaat deze sportshirts met de kleur van Oekraïne daarin verwerkt."


Accountmanager Tony van Maren van Sportcentrum Dordrecht;
"Wij zijn trots op dit prachtige resultaat waarin we in staat gebleken zijn een uniek ontwerp te maken voor Playing for Success."

Wil je meer weten over PFS? https://www.pfs-dordrecht.nl/#
iDEAL Visa MasterCard
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.