Winkelwagen
Menu
Filters
Favorieten

Je hebt nog geen favorieten toegevoegd.

Macron: Work Hard, Play Harder

“Wij geloven in ons Italiaanse erfgoed en dat onze focus op innovatie en op maat gemaakt ontwerp ons onderscheidt van alle andere sportmerken wereldwijd. Alle Macron-producten worden bedacht, ontworpen en ontwikkeld op ons hoofdkantoor in Bologna. Ons werk wordt gedreven door toewijding aan ecologische duurzaamheid, sociale verantwoordelijkheid en optimaal kwaliteitsmanagement.”

Afgelopen week zijn wij met een kleine delegatie vanuit Sportcentrum Dordrecht, afgereisd naar Bologna, Italië. Hier is het hoofdkwartier van Macron Teamwear gevestigd.
 
Macron Technical Sportswear is producent van sportkleding en opgericht in 1971 in Bologna, Italië. Macron behoort tot de topmerken op het gebied van sportkleding en is uitgegroeid tot marktleider in Europa als leverancier van kwalitatieve Italiaanse designkleding voor vele sporten, zoals voetbal en korfbal.

Bij Internationale voetbalwedstrijden, dragen de scheids- en grensrechters altijd Macron Teamwear. Daarnaast worden verschillen Europers topclubs (denk bijvoorbeeld aan Club Brugge, Real Sociedad, UC Sampdoria, Bologna FC en natuurlijk SC Heerenveen) worden gekleed door Marcron.

We hebben onder andere een rondleiding in het nieuwe warehouse gehad, van waaruit de Marcron Teamwear wordt ontworpen, gefabriceerd en ver distribueert over heel Europa.

Vanuit Sportcentrum Dordrecht zijn wij al vele jaren een succesvolle leverancier van het merk Macron en kleden wij onder andere: PKC/Vertom, Wieldrecht v.v., Sporting Delta, Oranje Wit S.V., Dubbeldam v.v., Slikkerveer S.v., Scholen en semioverheid instellingen.

Angelo van Wanrooij, teamwearspecialist bij Sportcentrum Dordrecht: “Het was een zeer interessante belevenis, om te gast te zijn bij Macron in Bologna. Al jaren verkopen en bedrukken wij de teamwear van Macron aan diverse aan ons gelieerde clubs. Mooi om te zien, hoe alles in Bologna te werk gaat”.



iDEAL Visa MasterCard
Divide

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.